in , ,

Zavaros információk miatt csak január végén dönt a PTE szenátusa a modellváltásról (pecsaktual.hu)

Az előzetesen vártakkal ellentétben, Miseta Attila rektor kérésére nem tárgyalta végül a PTE szenátusa az egyetem tervezett modellváltását. Ennek az volt az oka, hogy a rektor szerint zavaros, egymásnak ellentmondó információkat kapott arról, hogy mi lesz a klinikákkal a modellváltás után.

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter a mai kormányinfón a 444 kérdésére azt mondta, az orvosegyetemekhez tartozó klinikák működésének nem szabad megváltoznia a modellváltást követően, tehát továbbra is részei maradnak az egyetemeknek, de mégis az egységes kórházi ellátásban vállalnak szerepet. A rektor viszont Gulyás kijelentése miatt felhívta Kásler Miklós miniszter tanácsadóját, a pécsi Kollár Lajos professzort, aki szerint ennek ellenkezője hangzott el, amikor a miniszter ma délelőtt Orbán Viktornál járt.

Ez a bejegyzés az egyszerű beküldési űrlapunkkal jött létre. Készíts te is!

Mi a véleményed?

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Tényleg zavarosnak tűnik!
    “Az előzetesen vártakkal ellentétben, Miseta Attila rektor kérésére nem tárgyalta végül a PTE szenátusa az egyetem tervezett modellváltását. Ennek az volt az oka, hogy a rektor szerint zavaros, egymásnak ellentmondó információkat kapott arról, hogy mi lesz a klinikákkal a modellváltás után.”

    Ez főleg!

Betöltés…

0

Gázpalackkal működik a BIOKOM csodafegyvere: “az alig használt” útjavítási módszer! (pecsaktual.hu)

Müpából jelentkeznek a Pannon Filharmonikusok a magyar kultúra napján! (pecsaktual.hu)